Dette er mammas oppskrift! Hun elsker ikke fullt og helt å lage mat sånn som meg ⊗.. Men det er en rett hun liker å lage, og det er nemlig thailaksen!
Ups! Jeg hater fisk! Men denne retten synes jeg er supernydelig! Jeg spiser mer en lillebroren min Noah, og han elsker fisk….
Ingredienser 2-3 personer
- 4 laksefileer (skinn- og benfri)
- 2 stk paprika
- 2 stk hvitløksfedd
- smør eller stekeolje
- 1 stk hønsebuljongterning
- 1 boks kokosmelk
- 0,5 dl sweet chilisaus
- 2 ts malt ingefær
Slik gjør du:
- Først steker du laksen i strimler. Stek den gjerne i litt olje.
- Så kan du hakke opp litt fersk ingefær og hvitløksfedd. Skjær opp paprikaen i små biter.
- Når fiskebitene er nesten ferdige, heller du over kokosmelk, litt krydder, sweetchillisaus og det du har skjært opp…
- Nå skal alt koke opp.
- Server gjerne ris ved siden av. Kos deg!
Comments are closed.