Poteter er et godt tilbehør til masse forskjellig. Jeg valgte denne retten som tilbehør til julefrokosten!🎄Men denne retten bruker jeg også som tilbehør til en vanlig middag eller fest!..
Håper du liker denne potetretten!
Ingredienser – 6 personer
- 750 g poteter
- 0,75 stk hvitløk
- 0,75 kvast timian (frisk)
- 0,75 klatt smør (eller olje til steking)
- 0,75 klype flaksalt
Slik gjør du
- Først kan du koke potetene (med skallet på) ganske møre i lettsaltet vann. Så kan du helle av vannet , så kan du dampe potetene tørre.
- Riv hvitløksfeddene fra hverandre, fjern skallet. Så kan du knuse feddene røft med bredsiden av en skarp kniv. Vær forsiktig!
- Så må du bruke en stor stekepanne , og steke potetene gyldne og helt møre i en slaks blanding av olje og smør over middels høy varme. La gjerne både hvitløk og timian få være med hele tiden. (Det gjorde jeg)
- Så kan du krydre med litt flaksalt før servering. Bon appètit ♥
Comments are closed.