Dette er min Tantes oppskrift , men vi har endret den litt ! Du kan selv velge hvordan cookiesen skal smake , se ut , også videre også videre… Av og til hakker vi hermetisk ingefær , andre ganger tar vi bare sjokoladebiter.. Frys gjerne ned cookiesene. De blir seige og gode uansett! Nammm!!
Kos deg! ♥
Ingredienser ( 30 cookies )
- 75 g mykt smør
- 150 g sukker
- 50 g brunt sukker
- 1 stk egg
- 250 g mel
- 1/2 ts natron
- (2 ts nykvernet ingefær)
- 1/2 ts salt
- 100 g mørk sjokolade/melkesjokolade/nonstop , grovhakket
- (50 g sukkersyltete ingefær, hakket)
Slik gjør du
- Pisk luftig smør og sukker. Når du har gjort det, så kan du helle oppi det brune sukkeret og egget og piske til det blir en jevn blanding.
- Så kan du blande mel , natron , nykværnet ingefær og saltet i en egen bolle.
- Bland alt sammen.
- Nå kan du vende inn (den hermetiske ingefæren) og sjokoladen inn i deigen.
- Trill deigen i ca. 30 kuler eller bare bruk to teskjeer og sett små deigklumper på bakepapiret på brettet! Trykk dem gjerne ned med en gaffel.
- Sett dem i ovnen på 175 grader i 7-8 min….Avskjøl på bakeplaten !
- Bon appètit ! ♥
Comments are closed.