Jeg elsker når vi er på handletur, for da kan jeg shoppe og kjøpe inn all maten som jeg trenger til rettene jeg ønsker å lage. Pappa elsker potetgull eller noe som knaser i munnen! Og derfor lagde jeg KRUTONGER.
Krutonger passer til nesten alt! For eksempel tomatsuppe og salat. Men det var tydeligvis ikke bare pappa som likte snaksen… For den fikk bein å gå på for alle som var samlet rundt bordet!
Ingredienser
- 1 stk loff
- Litt olivenolje
- Litt maldonsalt (eller vanlig salt)
Slik gjør du:
- Bruk gjerne 2-3 dager gammelt brød! Jeg brukte en litt gammel loff. Først starter du med å skjære loffen i passe store terninger..Prøv og få terningene i like store biter.
- Så kan du legge terningene på en stekeplate og hell over litt olivenolje, litt her og litt der!
- Så kan du drysse litt maldonsalt eller flaksalt over terningene. Nå kan du bare røre litt i terningene så det blandes..
- Sett terningene i ovnen på ca. 225 grader i ca. 10 minutter . Men du må huske og røre ca. 2 ganger i løpa de 10 minuttene!
Comments are closed.