Krutonger

Jeg elsker når vi er på handletur, for da kan jeg shoppe og kjøpe inn all maten som jeg trenger til rettene jeg ønsker å lage. Pappa elsker potetgull eller noe som knaser i munnen! Og derfor lagde jeg KRUTONGER. 

Krutonger passer til nesten alt! For eksempel tomatsuppe og salat. Men det var tydeligvis ikke bare pappa som likte snaksen… For den fikk bein å gå på for alle som var samlet rundt bordet!

Ingredienser

  • 1 stk loff
  • Litt olivenolje
  • Litt maldonsalt (eller vanlig salt)

Slik gjør du:

  1. Bruk gjerne 2-3 dager gammelt brød! Jeg brukte en litt gammel loff. Først starter du med å skjære loffen i passe store terninger..Prøv og få terningene i like store biter.
  2. Så kan du legge terningene på en stekeplate og hell over litt olivenolje, litt her og litt der!
  3. Så kan du drysse litt maldonsalt eller flaksalt over terningene. Nå kan du bare røre litt i terningene så det blandes..
  4. Sett terningene i ovnen på ca. 225 grader i ca. 10 minutter . Men du må huske og røre ca. 2 ganger i løpa de 10 minuttene!
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
2988 replies

Comments are closed.